Alege locația ta:
București
PROGRAMARE SERVICE

AVIA MOTORS ADUCE ADRENALINĂ PE CIRCUIT: EXPERIENȚA ULUITOARE A CLIENȚILOR CU MODELELE Škoda #READYTORACE

 

În perioada 3-4 octombrie 2023, Avia Motors a organizat #ReadyToRace, un eveniment automobilistic de neuitat pentru aproximativ 100 de clienți entuziaști ai mărcii Škoda. Pe circuitul de la Adâncata, acești pasionați de mașini au avut ocazia de a testa cele mai de succes modele Škoda, precum Superb, Octavia RS și Octavia Combi RS. Cu adrenalina cursând prin vene, ei au urcat la volan alături de piloți experimentați, gata să exploreze limitele performanței.

Condusul pe circuit a fost doar începutul aventurii. Participanții au avut parte de o serie de activități captivante menite să le testeze abilitățile și pasiunea pentru automobilism. Un simulator de curse i-a pus în pielea unui pilot de curse, iar o provocare de 30 de secunde le-a măsurat viteza de reacție. Cu o Škoda Fabia, au învățat arta supra-virării, iar cu Škoda Karoq și Kodiaq au experimentat senzații off-road și pe șosea.

Momentul culminant al evenimentului a fost senzațional: clienții au avut privilegiul să devină copiloți într-o mașină unică, pilotată de nimeni altul decât Bogdan Dobranici, directorul de vânzări Škoda de la Avia Motors și un pilot experimentat în competiții pe circuit. Mașina în care au urcat era o LMP 4, construită integral din carbon, cu o putere de 390 CP și o greutate redusă de doar 960 kg, capabilă să atingă o viteză maximă de 270 km/h. Această experiență a reprezentat un adevărat vârf al aventurii, în care clienții au simțit cu adevărat forța și viteza unei mașini de curse.

Evenimentul organizat de Avia Motors a fost mult mai mult decât doar două zile petrecute pe circuit. A fost o experiență care a unit pasiunea pentru automobile cu aventura și adrenalină. Prin astfel de evenimente spectaculoase, Avia Motors demonstrează angajamentul său față de clienți, oferindu-le oportunitatea de a experimenta cele mai îndăgite modele Škoda.

Dacă sunteți și voi pasionați de mașini și doriți să simțiți adrenalină pe circuit, Avia Motors rămâne destinația ideală pentru a vă transforma visurile automobilistice în realitate. Cu o gamă impresionantă de modele Škoda și o echipă dedicată, sunteți la un pas de a trăi aventura automobilistică a vieții voastre.