Alege locația ta:
București
PROGRAMARE SERVICE

GARANȚIE

GARANȚIE Škoda

În concordanță cu specificațiile producătorului:

4 ani garanție pentru autoturismele Škoda. Primii 2 ani sunt fără limită de km, iar pentru anii 3 și 4 garanţia are limita de 120.000 km parcurşi de la livrarea autoturismului
2 ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale Škoda
3 ani garanție pentru defectele de vopsire
10 ani garanție pentru coroziunea de la interior la exterior a caroseriei pentru modelele Škoda Fabia (12/1999–02/2008), Octavia Tour (incepand cu 07/1996) și Superb (10/2001–02/2008)
12 ani garanție pentru coroziunea de la interior la exterior a caroseriei pentru modelele Škoda Fabia (de la 12/2006), Octavia (de la 02/2004), Octavia (de la 11/2008)  și Superb (de la 03/2008).

Aceste condiții standard de garanție sunt menționate în Certificatul de garanție.

GARANȚIE SEAT

În concordanță cu specificațiile producătorului:

4 ani garanție pentru autoturismele SEAT comercializate începând cu 01.01.12. Primii 2 ani de zile sunt fără limită de km, iar pentru anii 3 şi 4 garanţia are limita de 120.000 km parcurşi de la livrarea autoturismului
2 ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale SEAT
3 ani garanție pentru defectee de vopsea ale modelelor Toledo, Leon, Ibiza, Cordoba, Altea, Exeo si Alhambra
12 ani garanție pentru perforarea prin ruginire a caroseriei modelelor: Toledo, Leon, Ibiza, Cordoba, Altea, Exeo și Alhambra.

Aceste condiții standard de garanție sunt menționate în Certificatul de garanție.

GARANȚIE VOLKSWAGEN

În concordanță cu specificațiile producătorului:

4 ani garanție pentru autoturismele Volkswagen
Primii 2 ani de zile sunt fără limită de kilometri, iar pentru anii 3 şi 4 garanţia este în limita a 120.000 kilometri parcurşi de la livrarea autoturismului
2 ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale Volkswagen
3 ani garanție pentru defectele de vopsire
6 ani garanție la perforare prin ruginire la caroseriile nezincate
12 ani garanție la perforare prin ruginire la caroseriile total zincate la tipurile Touareg, Passat, Golf, Lupo, Polo, Bora, New Beetle, Phaeton, EOS, Jetta

Aceste condiții standard de garanție sunt menționate în Certificatul de garanție.

GARANȚIE VOLKSWAGEN COMERCIALE

În concordanță cu specificațiile producătorului:

4 ani garanție pentru autoturismele Volkswagen.
Primii 2 ani de zile sunt fără limită de km, iar pentru anii 3 şi 4 garanţia este în limita a 120.000 km parcurşi de la livrarea autoturismului.
2 ani garanție pentru modelul Crafter 1 fără limită de km, pentru anul 3 garanția este în limita a 250.000 km, iar pentru anul al 4-lea garanția este în limita a 120.000 km.
3 ani garanție fără limită de km pentru modelul Crafter 2
2 ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale Volkswagen
3 ani garanție pentru defectele de vopsire
6 ani garanție la perforare prin ruginire la caroseriile nezincate

Aceste condiții standard de garanție sunt menționate în Certificatul de garanție.

Serviciul de mobilitate

Viata este mult mai frumoasa atunci cand te simti in siguranta. Acest lucru este valabil si atunci cand vorbim despre masini. Folosind serviciul de mobilitate disponibil pentru mărcile Octavia, Volkswagen și SEAT va asigurati ca veti primi la timp ajutor calificat in caz de imobilizare tehnica a masinii dumneavoastra pe parcursul calatoriei. Acest serviciu gratuit este valabil pentru toate autovehiculele noi, timp de 2 ani de la data livrarii, fiind conditionat de efecturarea lucrarilor de service la un partener de service autorizat. Garantia mobilitatii este valabila pentru automobilele noi cumparate dupa data de 01.01.2010.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pe teritoriul Romaniei, apelati pentru Škoda numarul de telefon: 0372 500 083

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pe teritoriul Romaniei, apelati pentru SEAT numarul de telefon: 0372 500 082

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pe teritoriul Romaniei, apelati pentru Volkswagen numarul de telefon: 0372 500 081

In afara Romaniei este valabil numarul de telefon: +40372 500 083 – Škoda; +40372 500 082 – SEAT; +40372 500 081 – Volkswagen

 

Servicii in cazul in care autovehiculul nu poate fi reparat in aceeasi zi

1. Autovehicul la schimb
Va este pus la dispozitie fara limita de kilometrii un autovehicul la schimb (ce se inchiriaza), pe durata efectuarii lucrarilor de reparatie (maxim 3 zile calendaristice).
2. Cazare
Cazare la hotel de 3***(fara mic dejun inclus) pentru sofer si pasageri, pe durata efecturarii lucrarilor de reparatie (maxim o noapte).
3. Continuarea calatoriei
Sunt suportate cheltuielile pentru continuarea calatoriei cu taxiul, autobuzul sau trenul, pana la scopul declarat al calatoriei (maxim 75 euro / persoana).
4. Probleme minore
Asistenta in cazul descarcarii bateriei, a pierderii de ulei sau de lichid de racire, alimentarea cu canistra de combustibil in cazul unei pene de carburant, schimbarea unei roti avariate. Materialele sunt contra cost.

 

Servicii in caz de imobilizare

1. Mobilitate
Serviciul de mobilitate este valabil in tarile din uniunea Europeana si din Spatiul Economic European – inclusiv Elvetia
2. Asistenta Rutiera de Urgenta
In caz de imobilizare va oferim asistenta cat mai repede posibil. Lucrarile de reparatie minore (de pana la 10 euro), realizate la fata locului pentru a va ajuta sa va continuati calatoria, sunt gratuite.
3. Serviciul de tractare
In cazul in care defectiunea nu poate fi remediata la fata locului autovehiculul va fi tractat pana la cel mai apropiat service autorizat.