Alege locația ta:
București
PROGRAMARE SERVICE

CONSTATĂRI DAUNE CASCO

GHID DE URGENȚĂ ÎN CAZ DE ACCIDENT

Pentru detalii, consilierii noștri de service-caroserie vă stau la dispoziție la: 021-209.40.10; 0742 255 556 (AVIA INFO LINE) | daune@aviamotors.ro

BROȘURĂ ACCIDENTE

Dorim să vă informăm cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparațiilor în caz de accident, recomandări care au ca finalitate siguranța proprie și cea a bunurilor Dumneavoastră.

În caz de accident, vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca reparația mașinii Dumneavoastră să fie realizată la Avia Motors – service autorizat Škoda, Volkswagen, SEAT.

Vă reamintim ca singura persoană care decide unde se repară autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei.

Societățile de asigurări nu pot impune atelierul unde se va efectua reparația autovehiculului pe care îl detineti, nici măcar atunci când reparația trebuie făcută pe Polița RCA a celui care v-a avariat mașina. În cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual și în acest sens primește împuternicire pentru efectuarea reparațiilor doar la service autorizat de către producătorul Škoda, Volkswagen sau SEAT.

Dorim să fiți informat asupra drepturilor dvs de a vă repara autoturismul într-o reprezentanță, având siguranța unei lucrări de calitate, efectuată de un personal calificat, aliniat la cerințele producătorului Škoda, Volkswagen sau SEAT, cu garanție de 3 ani la vopsea și 10 sau 12 luni la caroserie.

Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăți de asigurare care recomandă efectuarea reparațiilor autovehiculului avariat în unități service care nu sunt agreate de Producatorul Škoda, Volkswagen sau SEAT și nici de Registrul Auto Român (RAR).

Avia Motors poate deschide dosare de daună Casco cu anumite limitări, una dintre acestea privește valoarea daunelor.

Vă rugăm să contactați unul dintre consilierii de service Caroserie pentru informații și programări, la telefon 021.209.40.10 , 0742 255 556 sau prin mesaj online folosind emailul de mai jos.

Vă mulțumim!

Asistență asigurări și accidente
AVIA INFO LINE NON STOP

0744 366 626

 

caroserie@aviamotors.ro

Societățile de asigurare joacă un rol foarte important în reparația mașinii dumneavoastră.

Va rugăm să consultați lista cu birourile asiguratorilor aflate pe raza municipiului București.

Societățile de asigurare cu care colaboram au primit rating în funcție de: decontare directă, viteza de răspuns la constatări suplimentare, accept de plată, viteza de răspuns în caz de accept de plată. Vă rugăm să consultați fișierul rating de mai sus.

Pentru detalii nu ezitați sa ne contactați:

Telefonic INFO daune și asigurări – 0744.366.626*
Email caroserie@aviamotors.ro

FORMULAR CONSTATARE AMIABILA